Feb. 18, 2014




attraktion

Känner en oförklarlig attraktion till den här byrån från Åhléns (den högra) Tror dock att jag skulle gå lös med lite färg..



Är det dags igen?

Total frånvaro, alldeles för lite tid (eller för mycket), men att skriva av sig om tankar och funderingar kanske inte är så dumt ändå, så... därför ger vi väl den här bloggen en ny chans.
Så vad har hänt under min frånvarande tid? Mycket, alldeles för mycket.. Mycket skitsaker och mycket viktiga saker (beror på vem du frågar).
 
Hunnit med ännu ett förhållande, singel sen 1 1/2 år. börjat en ny utbildning till anestesisjuksköterska, klar i juni, en katt har sprungit bort och en ny har hittat hit, ställts inför prövningar som jag inte ens önskar min värsta fiende men ändå så står jag här, kommit närmare mina vänner och lärt mig utesluta idioter ur mitt liv, tappat 15 kg i vikt för att sedan gå upp 13 kg..ja det var väl en ganska ok summation (vem orkar läsa spaltmeter? bryr jag mig egentligen om någon läser?). Och vad ska jag fylla den här bloggen med nu? mig själv, inredning, tankar och funderingar, mode? det får tiden utvisa, det jag känner för hamnar här..
 
Lots of Love
Emelie