Åldersnojja

Usch snart 25.. fick brev om cellprovstagning så nu börjar jag känna mig gammal..

Klassiker


Mitt nya liv.

Efter jobbet idag tog jag en middagslur och vaknade upp med nya insikter..
Det tog tre års studier och 1,5 månader på medicinkliniken för att förstå. Men nu börjar mitt nya liv, som innefattar;
1. Slut på godisätandet.
2. Sluta röka (fy fan, spyr på mig själv för att jag är så äcklig).
3. Börja träna (började nyss med att powerwalka, plus att jag bokade in mig på två yogapass och ett pilatespass nästa vecka.
4. Få upp min grundfysik så att jag kan börja klättra för att bli av med min höjdskräck.

Så nu kör vi, ska gå och göra ett relax-yoga-pass nu och sen avsluta kvällen med en fisksoppa.

Förstår inte..

Jag är inte mig själv..
Har blivit klantig, känns som att jag har åtta armar att hålla reda på. Har blivit otroligt glömsk, från fem minuter inan till nuet så kan det vara borta. Kan inte svara korrekt på saker som jag vet ut och innan. Vad har hänt? Jag som alltid har koll på allt, är bra på att förutse och expert på precisionsarbete?

Att fånga en fjäril

Lars Winnerbäck - Att fånga en fjäril

Konservburkar

Har tillbringat kvällen med att skrubba konservburkar fria från etiketter. Blev inspirerad av en tidning och tänkte att mina pelargonsticklingar skulle få husera där nu när våren är på väg. Nu gäller det bara att få sambon att köpa såjord imorgon när jag jobbar och hur stor är den chansen? Men vem vet man kanske blir överraskad?

Ikea

Vill verkligen åka till Ikea nu..

Tack!



Fina Malin på
Carlssons Interiör för att du fixade fram den superfina
pumpen åt mig från förra årets kollektion av Cult Design. Den är så fin på diskbänken.

Säg nej till skinn!

Snygga som tusan och skinnimitation!

En dålig dag..

Usch vad sådana här dagar här jobbiga..

Mina händer är totalt söndertvättade på grund av att Calici är resistent mot yt- och handsprit. Vädergudarna verkar tro att det är lucia snart. Vinterkräksjukan är djävulens påfund. Mitt Hb är typ nere i botten. Själv hemma = jag fick lov att diska med mina trasiga händer. Märkte att mitt balsam var slut när jag redan stog i duschen. Har lyckats slarva bort mitt passerkort (lär väl ligga i en snödriva nånstans). Mitt vikariat kommer bara förlängas en månad i taget.

Lika bra och gå och lägga sig och sova och glömma att den här dagen någonsin existerat...


Onsdag

Lite kvällsarbete idag igen då, så jobbigt bara att gå hela förmiddagen och bara vänta..

Bjuder väl på en till bild då om hur jag hade velat haft mitt kök, är lite smått förälskad i turkos. Men i nuvarande köket skär det sig lite eftersom väggarna har gula tapeter, nåja drömma kan man ju alltid...

Tisdag kväll




Hur fin får man vara? Fasters lilla sötnos.

Tisdag


Igår firade vi älskade Alice som har hunnit bli 3 år, förstår inte vart tiden tar vägen. Så de var chokladsemlor, massa tonfisk, ny råtta och massa mys :)

Ikväll blir det jobb på 61:an med kära kollegor, trivs som sjutton, har nog aldrig blivit så väl mottagen på en arbetsplats någon gång. Så nu håller jag tummar och tår att mitt vikariat förlängs, synd bara att Landstinget har anställningsstopp men klarar att göra en jäkla logga för 15 miljoner, jaja det är väl det som kallas prioritering...

Satt och surfade runt igår och plötsligt var den där, min drömsoffa, och bara 1,5 mil bort på
Möbelrondellen.


Lite annat tyg bara, exempelvis lite grovt, grått linnetyg, ja tack. Usch så mycket man vill göra men allt känns så ogjort när man inte äger sitt hem..


Dagens visdomsord; A home without a cat is just a house.








Den som ändå hade ett hus att inreda..


Alldeles för länge sen..

.. som jag bloggade. men kanske dags att starta igen?
Otroligt mycket har hänt i livet sedan sist... Blivit färdig sjuksköterska, jobbar på medicinkliniken på Mora Las, familjen är utökad med fina Doris, vi har flyttat sen sist, Har blivit faster.. m.m men om jag kortar ner allt har jag väl inget att skriva sen :)

Allt eftersom tiden har gått så har jag gått från att vara klädgalen till att bli inredningstokig och städoman, så det kanske blir ett snitsigt hemma hos reportage i framtiden?

Take Care
/Emelie